Alakazum!

Alakazum!

Halloween! Fast Food! Black Friday! La invasió cultural nord-americana ja ha arribat! Però una bruixa valenciana, una catalana, una gallega, una basca i una andalusa li plantaran cara amb l’ajuda de pocions, sortilegis i… les seues pròpies tradicions!

Halloween! Fast Food! Black Friday! La invasión cultural estadounidense ya ha llegado! Pero una bruja valenciana, una catalana, una gallega, una vasca y una andaluza le plantarán cara con la ayuda de pociones, hechizos y … sus propias tradiciones!

Mostrando el único resultado

  • Alazakum!

    Halloween! Fast Food! Black Friday! La invasió cultural nord-americana ja ha arribat! Però una bruixa valenciana, una catalana, una gallega, una basca i una andalusa li plantaran cara amb l’ajuda de pocions, sortilegis i... les seues pròpies tradicions! Halloween! Fast Food! Black Friday! La invasión cultural estadounidense ya ha llegado! Pero una bruja valenciana, una catalana, una gallega, una vasca y una andaluza le plantarán cara con la ayuda de pociones, hechizos y ... sus propias tradiciones! Idiomas: Valenciano, Castellano, Gallego y Euskera
    16,99 Add to cart